Ta dig fram bekvämt med en promenadscooter

Behöver du ett effektivt och bränslesnålt transportmedel kan en promenadscooter vara lösningen. Elfordon har blivit populära av många olika anledningar. Scootern är eldriven och smidig för att kunna transportera dig nästan överallt. Bli också en miljöhjälte med promenadscooter och lämna efter dig en hållbar värld till framtidens generationer.

Miljövänligt och stabilt transportmedel

Då en promenadscooter drivs av grön el från förnyelsebara energikällor kan du alltid transportera dig med gott samvete. Ofta ingår också en laddare i köpet och du kan ladda din scooter hemma genom eluttaget. Teknikutvecklingen har kommit så långt att laddaren är smart nog att ladda batterierna så fort den känner av att det finns ett behov.

Istället för att koppla ur och till är smartladdaren på scootern också alltid tillkopplad. Som om inte det vore nog är den också anpassad för det nordiska klimatet. Smartladdaren känner av när det blir kallt och omedelbart ger batterierna mer ström.

På så sätt kan du slippa tänka på laddningen och istället njuta av transporten. Promenadscooter finns i olika modeller. En gemensam nämnare för alla modeller är att de är robusta och med fyra hjul klarar den av utmanande terränger. Behöver du lasta på saker finns också gediget lastutrymme för det mest nödvändiga. Du kan hitta din favoritscooter på nätet.