För dig som mekar själv med din motorcykel

”Själv är bäste dräng”, som det gamla ordspråket säger. Det är sällan saker blir så ordentligt gjorda som när du gör det själv. Dessutom är det både roligt och stärker självförtroendet. I alla fall efteråt, när allt till slut har gått riktigt bra. Men det finns också ytterligare viktiga anledningar till att meka själv.

En av dessa är att det hjälper dig att lära känna din motorcykel bättre. Genom att förstå din hoj ordentligt, kan det bidra till att du får en säkrare körning. Sist men inte minst, brukar det alltid bli mycket billigare att laga på egen hand än att lämna in på verkstad.

När du blivit riktigt vass, finns det till och med tävlingar där du kan tävla i att meka med din motorcykel. I alla fall om du är kvinna.

Vad du än behöver

Oavsett om du mekar med traditionella bensindrivna motorcyklar eller elmotorcyklar, köp det som behövs här. De har allt som du behöver till din verkstad. Även om det inte finns i webbshoppen, betyder inte det alltid att de inte har det du söker. De har så mycket att de inte hinner lägga upp allt. Om de ändå skulle sakna något, tar de gärna hem det.